Елиф Елмас

Таг
2Вести

САМО ПАНДЕВ И ЕЛМАС ОД МАКЕДОНСКИТЕ ФУДБАЛЕРИ УСПЕАЈА ДА СТАНАТ ШАМПИОНИ НА СЕРИЈА А

„МАКЕДОНСКИОТ ДИЈАМАНТ“ ЕЛИФ ЕЛМАС МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ МЛАДИ ИГРАЧИ НА ЕВРОПСКОТО ПРВЕНСТВО ВО ИЗБОРОТ НА БИ-БИ-СИ