Елисејски полиња

Таг
2Вести

ПАРИЗ ЌЕ ЈА ПРЕТВОРИ АВЕНИЈАТА ШАНЗ-ЕЛИЗЕ ВО „ИСКЛУЧИТЕЛНА ГРАДИНА“ СО ПЛАН ВРЕДЕН 250 МИЛИОНИ ЕВРА

ПАРИЗ САКА ДА ГО ВРАТИ СТАРИОТ СЈАЈ НА ЕЛИСЕЈСКИ ПОЛИЊА СО ПРОЕКТ ОД 250 МИЛИОНИ ЕВРА