ЕЛЗА ХОСК ЌЕ ГО НОСИ ГРАДНИКОТ ОД МИЛИОН ДОЛАРИ НА ГОДИНАШНАТА РЕВИЈА НА „ВИКТОРИЈАС СИКРЕТ“