БЕНДОТ НА ГИМНАЗИЈАТА „НИКОЛА КАРЕВ“ НАСТАПИ КАКО СПЕЦИЈАЛЕН ГОСТИН НА „БГ ИНВАЗИЈА“ ВО БЕЛГРАД