50-ГОДИШЕН СКЕЈТБОРДЕР ЌЕ СЕ НАТПРЕВАРУВА ПОКРАЈ ТИНЕЈЏЕРИ НА ОЛИМПИСКИТЕ ИГРИ ВО ПАРИЗ