Енди Серкис

Таг
3Вести

ЕНДИ СЕРКИС СОБРА 280.000 ФУНТИ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ ЧИТАЈЌИ ГО „ХОБИТ“ 11 ЧАСА

АКТЕРОТ ЕНДИ СЕРКИС 12 ЧАСА БЕЗ ПРЕКИН ЌЕ ЈА ЧИТА „ХОБИТ“ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

ЕНДИ СЕРКИС ЌЕ ГО РЕЖИРА „ЖИВОТИНСКА ФАРМА“ СПОРЕД ДЕЛОТО НА ОРВЕЛ