БИВШИОТ ГИТАРИСТ ЕНДИ ТЕЈЛОР НЕ СЕ ПОЈАВИ НА ПРИЕМОТ НА „ДЈУРАН ДЈУРАН“ ВО ХАЛАТА НА СЛАВНИТЕ ЗАШТО ИМА РАК