ВОЗДУХОПЛОВНИТЕ АКАДЕМИИ НА ГРЦИЈА, СРБИЈА, РОМАНИЈА И МАКЕДОНИЈА СЕ ПРЕТСТАВУВААТ НА ЕДУКАТИВЕН САЕМ ВО СКОПСКИ ГРАДСКИ ПАРК