СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЈА ОЖИВЕАВ ДЕМО СНИМКАТА ОД ТОШЕ ПРОЕСКИ СТАРА 20 ГОДИНИ, ВЕЛИ ДИЏЕЈ ЕРИК ФОКС