Ерлинг Браут Холанд

Таг
2Вести

НОРВЕШКАТА МАШИНА ЗА ГОЛОВИ ЕРЛИНГ ХОЛАНД ДОЈДЕ ВО МАНЧЕСТЕР СИТИ 22 ГОДИНИ ПО ТАТКО МУ

НОРВЕШКОТО ЧУДО ОД ДЕТЕ НЕ ЗАПИРА СО ГОЛОВИ ОВАА СЕЗОНА