„ПОСЛЕДНИОТ ТАНЦ“ – МАЈКЛ ЏОРДАН ПРИВЛЕКУВА РЕКОРДНА ГЛЕДАНОСТ И 20 ГОДИНИ ОТКАКО ЗАВРШИ ЕРАТА НА ЧИКАГО