ФОТОШОПИРАНИТЕ МАНЕКЕНКИ ЌЕ БИДАТ БИДАТ ОБЕЛЕЖАНИ СО ПОРАКИ КАКО ЦИГАРИТЕ ВО ФРАНЦИЈА