Етиопија

Таг
2Вести

ЕТИОПИЈА СЕ ПОФАЛИ ДЕКА ПОСАДИЛА 353 МИЛИОНИ ДРВЈА ЗА 12 ЧАСОВИ

ЕТИОПИЈА ЌЕ СЕ ОБИДЕ ДА ПОСАДИ РЕКОРДНИ 200 МИЛИОНИ ДРВЈА ВО ЕДЕН ДЕН