Европски парламент

Таг
2Вести

ЕВРОПСКИ ПАРЛАМЕНТ МУ ЈА ДОДЕЛИ НАГРАДАТА ЛУКС НА „ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА“

ПО НАЈДОБРИОТ ИЗБОРЕН РЕЗУЛТАТ ДОСЕГА, ЗЕЛЕНИТЕ КОНЕЧНО СТАНУВААТ ВЛИЈАТЕЛЕН ИГРАЧ ВО ЕВРОПА