ЕВРОПСКИОТ ФИЛМСКИ ПРЕДИЗВИК ГО ВОДИ ПОБЕДНИКОТ НА БЕРЛИНАЛЕ, МАКЕДОНСКИТЕ ФИЛМОВИ НОСАТ ПЛУС ПОЕНИ