ЕУ ГИ ЗАРОБИ ЖЕНИТЕ, ВЕЛИ ДОКУМЕНТАРЕЦОТ „ЗАСКИТАНИ ТЕЛА“, СОЛУНСКАТА ПРЕМИЕРА ЈА ЧУВАШЕ ПОЛИЦИЈА