фабрика

Таг
3Вести

„МЕТАЛИКА“ КУПИ СВОЈА СОПСТВЕНА ФАБРИКА ЗА ПРАВЕЊЕ ВИНИЛИ

ОЛИМПИЈАДАТА ВО ПЕКИНГ СЕ ОДРЖУВА И ВО УРБАН, ИНДУСТРИСКИ АМБИЕНТ

ИСЛАНД ГО ОТВОРИ НАЈГОЛЕМИОТ ПОГОН НА СВЕТОТ ЗА СОБИРАЊЕ ЈАГЛЕРОДЕН ДИОКСИД ОД ВОЗДУХОТ