фадо

Таг
2Вести

ПРОГРАМАТА НА 22. ОФФ-ФЕСТ СЕ ОТВОРА ВЕЧЕРВА СО ЅВЕЗДАТА НА ПОРТУГАЛСКОТО ФАДО, МИЗИЈА

ОФФ-ФЕСТ ОДБЕЛЕЖУВА 20 ГОДИНИ СО ФАДО, САМБА И КАМЕРУНСКИ ЗВУЦИ