факултет

Таг
2Вести

ЊУЈОРШКИ УНИВЕРЗИТЕТ МУ ДОДЕЛИ ДИПЛОМА НА КУЧЕТО КОЕ Ѝ ПОМАГАШЕ НА СТУДЕНТКА ВО КОЛИЧКА

МОМЧЕ ОД БЕЛГИЈА ЌЕ ЗАПИШЕ ФАКУЛТЕТ НА ОСУМ ГОДИНИ