Фарел Вилијамс

Таг
2Вести

ФАРЕЛ ВИЛИЈАМС ГО СЛАВИ АМЕРИКАНСКИОТ ДУХ ВО СВОЈАТА ВТОРА КОЛЕКЦИЈА ЗА „ЛУЈ ВИТОН“

„КОЛДПЛЕЈ“ ИЗДАДЕ НОВА ПЕСНА ПОД НОВО ИМЕ НА ГРУПАТА