Федерико Сера

Таг
2Вести

МАКЕДОНСКАТА КУЈНА ЗНАЕ ДА БИДЕ ПОДОБРА ОД ИТАЛИЈАНСКАТА, РЕЧЕ ТЕНОРОТ ФЕДЕРИКО СЕРА НА КОНЦЕРТОТ ВО ОХРИД ЗА ОСМИ МАРТ

ИТАЛИЈАНСКИОТ ТЕНОР ФЕДЕРИКО СЕРА СО ОСМОМАРТОВСКИ КОНЦЕРТ ВО ОХРИД