„Фен Мо“

Таг
3Вести

СПЕКТАР ОД БОИ И ЕНЕРГИЈА – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД КИНЕСКАТА ТАНЦ ПРЕТСТАВА „ФЕН МО“

ДЕСЕТМИНУТЕН АПЛАУЗ ЗА ТАНЦОТ И БОИТЕ НА МИСТИЧНАТА КИНА ВО ВЕЛЕШКИОТ ТЕАТАР

ТАНЦ ИНСПИРИРАН ОД СЛИКАРСТВО – ВО ВЕЛЕС И СКОПЈЕ ДОАЃА НАЈГОЛЕМАТА АКАДЕМИЈА ОД ПЕКИНГ