„МОНЦА“ ОД 1,6 МИЛИОНИ ЕВРА ЌЕ МОЖАТ ДА ЈА КУПАТ САМО ОНИЕ КОИ ВЕЌЕ ИМААТ НЕКОЛКУ „ФЕРАРИЈА“