Ферус Мустафов

Таг
2Вести

ОВА Е НАЈСКАПОЦЕНОТО НЕШТО ШТО МИ ОСТАНА ОД ВАС, ВЕЛИ ФЕРЧО МУСТАФОВ ЗА ОРОТО „СПОМЕН“, КОЕ ГО СНИМИ СО ДЕДО МУ ФЕРУС И ТАТКО МУ ИЛМИ

ДЕДО МИ ФЕРУС СВИРЕШЕ ДВА ДЕНА ПРЕД МОЗОЧНИОТ УДАР, ВЕЛИ МУЗИЧАРОТ ФЕРЧО МУСТАФОВ