Фестивал Литера

Таг
2Вести

ИСКРЕНАТА ДЕТСКА РАДОСТ СКРИЕНА ВО МУДРЕЦОТ КОНДОВСКИ – ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ИЗЛОЖБАТА НА ИЛУСТРАЦИИ НА ДИМИТАР КОНДОВСКИ

ИЛУСТРАЦИИ ОД ДИМИТАР КОНДОВСКИ ЌЕ ГО ОТВОРАТ ФЕСТИВАЛОТ ЗА ДЕЦА ЛИТЕРА