фестивал Макфест

Таг
3Вести

НА СЕСТРА МИ Ѝ ГО ДАДОВ ИМЕТО ПО ПЕСНАТА „КОЈ ДА ТИ КАЖЕ ИВАНА“ ОД КЕМАЛ МОНТЕНО, РЕЧЕ ПЕЈАЧКАТА БОЈАНА СКЕНДЕРОВСКИ

ПОП-ПЕЈАЧКАТА СИМОНА ПОПОВСКА СНИМИ СПОТ ЗА ПЕСНАТА „БАКНИ МЕ ЗА КРАЈ“, ПОСВЕТЕНА НА ЖЕНИТЕ ЖРТВИ НА СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

ДВАЕСЕТ ГОДИНИ СЕ КАНИМЕ ДА СОРАБОТУВАМЕ, РЕКОА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ И РОБЕРТ САЗДОВ ПРЕД МАКФЕСТ, КОЈ ПОВТОРНО ГИ СПОИ