Фестивал на античка драма „Стоби“

Таг
12Вести

„ОДИСЕЈА“ НА ДРАМСКИ ТЕАТАР ОД ПЛОВДИВ ВЕЧЕРВА НА ФЕСТИВАЛОТ НА АНТИЧКА ДРАМА ВО ВЕЛЕС

ФЕСТИВАЛОТ НА АНТИЧКА ДРАМА „СТОБИ“ ВО ВЕЛЕС ПРОДОЛЖУВА СО ЦРНОГОРСКАТА ПРЕТСТАВА „ИФИГЕНИЈА“

СО БЕЛГРАДСКАТА ПРЕТСТАВА „АНТИГОНА“ ВО ВЕЛЕС ПОЧНУВА 19. ФЕСТИВАЛ НА АНТИЧКА ДРАМА „СТОБИ“

ПЕТ ПРЕТСТАВИ ВО КОНКУРЕНЦИЈА ЗА НАГРАДИ НА 19. ФЕСТИВАЛ НА АНТИЧКА ДРАМА „СТОБИ“

БИТОЛСКИТЕ АКТЕРИ МУ ЈА ПОСВЕТИЈА ПОБЕДАТА НА ФЕСТИВАЛОТ „СТОБИ“ НА ПОЧИНАТИОТ РЕЖИСЕР ИГОР ВУК ТОРБИЦА

ФЕСТИВАЛОТ НА АНТИЧКА ДРАМА ЗАВРШУВА СО БОСАНСКО-МАКЕДОНСКАТА ПРЕТСТАВА „ОТЕЛО“

„ОРЕСТИЈА“ ДОНЕСЕ ТРИ ЧАСА ПЕЕЊЕ, ТАНЦУВАЊЕ И ЕРОТИКА НА ПРЕМИЕРАТА ВО СТОБИ

ПРЕМИЕРА НА ПРЕТСТАВАТА „ОРЕСТИЈА“ ВЕЧЕРВА НА ФЕСТИВАЛОТ „СТОБИ“, ЈА ПОДГОТВУВАА ЧЕТВОРИЦА РЕЖИСЕРИ

ВЕЛЕШКИ ТЕАТАР ОД ГОДИНАВА Е ОРГАНИЗАТОР НА ФЕСТИВАЛОТ НА АНТИЧКА ДРАМА „СТОБИ“

ЕРМЕНСКАТА ПРЕТСТАВА „АРДАЛИОН“ ГО ОСВОИ ГРАН ПРИТО НА ФЕСТИВАЛОТ „СТОБИ“