ШЕСТ ПРОЕКЦИИ НА 4. ФЕСТИВАЛ НА ГРЧКИ ФИЛМ, ВО СКОПЈЕ ПОЧНУВА НА 7 АПРИЛ, А ВО БИТОЛА СЛЕДНИОТ ДЕН