Фестивал на монодрама

Таг
3Вести

„ЧУДНА СЛУЧКА СО КУЧЕТО ВО НОЌТА“ НА СКОПСКИ ДРАМСКИ ТЕАТАР ГО ЗАТВОРА ФЕСТИВАЛОТ НА МОНОДРАМА ВО БИТОЛА

„КОПАНКИ“ И ДЕТСКОТО ОДМОРАЛИШТЕ ЌЕ БИДАТ ГОТОВИ ДО 2134 КОГА БИТОЛА ЌЕ БИДЕ ДОМАЌИН НА ЕВРОВИЗИЈА, КАЖАА НА ОТВОРАЊЕТО НА ФЕСТИВАЛОТ НА МОНОДРАМА

СО ИЗЛОЖБАТА „МОНОДИОПТРИЈА“ НА ДИОГЕН ХАЏИ-КОСТА МИЛЕВСКИ НАЈАВЕН 25. ФЕСТИВАЛ НА МОНОДРАМА ВО БИТОЛА