фестивал Скупи

Таг
2Вести

КОСОВСКА ПРЕТСТАВА ГО ОТВОРА 17. ИЗДАНИЕ НА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ СКУПИ

ПРЕТСТАВИ ОД ПЕТ ЗЕМЈИ НА 17. ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ СКУПИ ВО СКОПЈЕ