фестивал за детска литература

Таг
2Вести

ФЕСТИВАЛОТ ЛИТЕРА ЌЕ ИЗЛОЖИ ИЛУСТРАЦИИ НА МЛАДЕН ТУНИЌ, УРЕДНИК НА „РОСИЦА“, „ДРУГАРЧЕ“ И „РАЗВИГОР“

ФЕСТИВАЛ ЗА ДЕТСКА ЛИТЕРАТУРА ВИКЕНДОВ ВО МСУ