ГОСТИ ОД ХРВАТСКА И ГРЦИЈА НА ВТОРОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ НА ЏЕЗ, ВОРЛД И СОВРЕМЕНА МУЗИКА ВО ВЕЛЕС