ФХ3Х

Таг
2Вести

МАКЕДОНСКАТА КОМПАНИЈА ЗА ВИЗУЕЛНИ ЕФЕКТИ „ФХ3Х“ СО „ОДМАЗДНИЦИ 3“ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА ОСКАРИТЕ

70 АРТИСТИ ОД ФХ3Х РАБОТЕА НА ЕФЕКТИТЕ НА „АКВАМЕН“, ФИЛМОТ ОД ДЕНЕСКА ИГРА ВО СИНЕПЛЕКС