Филип Димишковски

Таг
3Вести

СЕ РАДУВАМ НА ИДНИТЕ АЛБУМИ И КОНЦЕРТИ – ДИМИШКОВСКИ ЈА ДОБИ НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР

ФИЛИП ДИМИШКОВСКИ ВЕЧЕРВА ЈА ПРИМА НАГРАДАТА ЗА НАЈДОБАР МЛАД ЏЕЗ МУЗИЧАР

ЗЛАТЕН ОРИКС ОД СКОПСКИОТ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ ЗА ФИЛИП ДИМИШКОВСКИ