КУЗМАНОВСКИ ЗАИГРА ЗА ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР ПО ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПАУЗА, ПРВИОТ БОД ВО ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ ИСПУШТЕН ВО ПОСЛЕДНИТЕ СЕКУНДИ