Филип Матески

Таг
2Вести

МАКЕДОНСКИТЕ СКЕЈТЕРИ ВОЗЕА ВО ЧЕСТ НА МАТЕ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА СКЕЈТБОРДИНГОТ

ВО ГРАДСКИ ПАРК ВО СКОПЈЕ ВЕЧЕРВА ЌЕ СЕ СКЕЈТА ВО ЧЕСТ НА МАТЕ