Филип Петковски

Таг
2Вести

ЖЕНИ ВО НАРОДНИ НОСИИ ДЕНЕС И ПРЕД 100 ГОДИНИ СЕ ТЕМАТА НА ИЗЛОЖБАТА НА ФИЛИП ПЕТКОВСКИ ВО ВЕЛЕС

АУДИОВИЗУЕЛНАТА ИЗЛОЖБА НА ФИЛИП ПЕТКОВСКИ ВО МКЦ ЌЕ СОДРЖИ И КРАТОК ФИЛМ