филм „М“

Таг
2Вести

ПРОЕКЦИИ НА ФИЛМОТ „М“ И РАЗГОВОР СО РЕЖИСЕРОТ ТОЗИЈА ВО СКОПСКИОТ КЛУБ „КОТУР“

„М“ НА ВАРДАН ТОЗИЈА ЌЕ СЕ ПРИКАЖЕ НА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО ТРСТ