филмска академија

Таг
2Вести

ОСКАРИТЕ СЕ ОТВОРААТ ЗА БЛОКБАСТЕРИ – СЕ ВОВЕДУВА НАГРАДА ЗА ПОПУЛАРЕН ФИЛМ

ДОНАЛД САДЕРЛЕНД ДОБИ ПОЧЕСЕН ОСКАР И ИМ СЕ ЗАБЛАГОДАРИ НА СИТЕ ЛИКОВИ ШТО ГИ ИГРАЛ