Филозофски филмски фестивал

Таг
4Вести

„НЕРЕД МЕЃУ РЕДОВИ“ Е МОТОТО НА 14. ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ, ПОЧНУВА НА 7 ЈУНИ

ЈАПОНСКИОТ ФИЛМ „ПЛАН 75“ ПОБЕДИ НА СКОПСКИОТ ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ

ПОЛСКИОТ РЕЖИСЕР КШИШТОФ ЗАНУСИ ДЕНЕСКА ВО КИНОТЕКАТА ЌЕ ГО ПРЕТСТАВИ СВОЈОТ ПОСЛЕДЕН ФИЛМ

11. ФИЛОЗОФСКИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ОД ДЕНЕСКА ДО 3 ЈУНИ НА ОТВОРЕНО ВО КИНОТЕКАТА