фолксваген буба

Таг
3Вести

ПОПУЛАРНИ АВТОМОБИЛИ КОИ ЗАМИНАА ВО ИСТОРИЈА ВО 2019

„БУБА“ ИСПРАТЕНА ВО ИСТОРИЈАТА СО МАРИЈАЧИ БЕНД, ПОСЛЕДНИОТ ПРИМЕРОК ОДИ ВО МУЗЕЈ

ПО 81 ГОДИНА, „ФОЛКСВАГЕН БУБА“ УТРЕ ПРЕСТАНУВА ДА СЕ ПРОИЗВЕДУВА