форд мустанг

Таг
4Вести

ФИЛМСКИОТ „МУСТАНГ“ НА СТИВ МЕКВИН СЕ ПРОДАДЕ ЗА РЕКОРДНИ 3,7 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

АМЕРИКАНСКАТА ГОРДОСТ „ФОРД МУСТАНГ“ ДОБИ ЕЛЕКТРИЧНА ВЕРЗИЈА

„АВИЈАР Р67“ Е МОЌНА РУСКА КОПИЈА НА „ФОРД МУСТАНГ“

НОВИОТ „ФОРД МУСТАНГ“ Е ТОЛКУ МОЌЕН ШТО Е ИЛЕГАЛЕН ВО ЈАПОНИЈА