Форест Гамп

Таг
2Вести

ТОМ ХАРДИ ДОБИ СИН И МУ ДАДЕ ИМЕ ВО ЧЕСТ НА ФОРЕСТ ГАМП

КУЌАТА НА ЕЛВИС И ПРЕДМЕТИ ОД МЕРИЛИН МОНРО И ЏОН КЕНЕДИ ОДАТ НА АУКЦИЈА