БЕШЕ ИЗНЕМОШТЕНА, НО НАСМЕАНА, ВЕЛИ ФОТОГРАФКАТА КОЈА ГИ СНИМИ ПОСЛЕДНИТЕ ФОТОГРАФИИ ОД КРАЛИЦАТА