ЗАКЕРБЕРГ ЛАНИ ИЗГУБИЛ 8,7 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ, НАЈБОГАТАТА ЖЕНА НА 15. МЕСТО НА ЛИСТАТА НА „ФОРБС“