френк синатра

Таг
3Вести

СЀ ШТО Е ПОВРЗАНО СО „ЊУЈОРК, ЊУЈОРК“ ВО МАКЕДОНИЈА АСОЦИРА НА МЕНЕ, РЕЧЕ ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН НА КОНЦЕРТОТ СО ХИТОВИТЕ НА СИНАТРА

ЏЕЗЕРИТЕ И ЏОН ИЛИЈА АПЕЛГРЕН СО КОНЦЕРТ СО ХИТОВИТЕ НА СИНАТРА НА 14 ФЕВРУАРИ

1,7 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА ВЕРЕНИЧКИОТ ПРСТЕН НА ПОСЛЕДНАТА СОПРУГА НА СИНАТРА