ДА НЕ БЕШЕ МАЈКА МИ, ЗА МАЛКУ НЕМАШЕ ДА ЗАВРШАМ СРЕДНО УЧИЛИШТЕ, РЕЧЕ ГОРАН ПАНДЕВ