ВЕЛЕШАНКАТА ЈАГОДА ПАЧЕМСКА СО ФУСТАНИ ОД ЦВЕЌЕ ОДРЖА РЕВИЈА НА МОДНИОТ ВИКЕНД СКОПЈЕ