ВЛАДО КАЛЕМБЕР И ДРУГИ ПЕЈАЧИ ЌЕ ГИ ПЕАТ НАЈГОЛЕМИТЕ ХРВАТСКИ ПОП-РОК ХИТОВИ СО ОРКЕСТАРОТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА ВО СКОПЈЕ