Габриел Гарсија Маркес

Таг
3Вести

РОМАНОТ НА ГАБРИЕЛ ГАРСИЈА МАРКЕС „СЕ ГЛЕДАМЕ ВО АВГУСТ“ ИЗЛЕЗЕ НА МАКЕДОНСКИ ВО ИСТО ВРЕМЕ СО 30 ЗЕМЈИ

„НЕТФЛИКС“ ЌЕ ПРАВИ СЕРИЈА СПОРЕД КУЛТНОТО ДЕЛО НА МАРКЕС „СТО ГОДИНИ САМОТИЈА“